Saloane pentru nunta in Bucuresti

Piano Ballroom inseamna doua noi locatii de nunta ce se adreseaza unui public rafinat
O impletire intre pasiunea pentru estetic si pasiunea pentru lucrul bine facut, Piano Ballroom inseamna doua noi locatii de nunta ce se adreseaza unui public rafinat, ce pretuieste calitatea mai presus de toate. Elementele decorative inspirate de clapele pianului, dar si bogatia de plante transforma cele doua saloane in spatii in care artele – muzica si dansul, fotografia si gastronomia – sunt la ele acasa.
Reunite la parterul cladirii Cubic Center din Pipera, saloanele Piano Garden si Piano Events Hall sunt accesibile pentru clientii din Bucuresti, dar si din zonele conexe. Accesul la evenimente este facut separat – astfel ca, in cazul evenimentelor organizate in paralel, se pastreaza intimitatea. Din ambele saloane se poate iesi pe terasa, iar parcarea generoasa a cladirii va fi pusa la dispozitia invitatilor inainte si in timpul evenimentului.
Ambele saloane sunt dotate cu videoproiector, astfel ca veti putea arata invitatilor fotografii din viata cuplului sau cu noul membru al familiei sau veti putea organiza seminarii, conferinte si alte evenimente corporate, fie in salonul Piano Garden, fie in salonul Piano Events Hall.

Piano Events Hall

Piano Events Hall are o capacitate de 260 de persoane si este alegerea ideala pentru un eveniment de anvergura. Design-ul acestuia se indeparteaza de conceptul de sera si se concentreaza pe transpunerea elementelor muzicale in decor.

Adresa: Parterul Cubic Center.
Soseaua Pipera-Tunari Nr. 1B
Bucuresti

Fiecare din cele doua saloane, Piano Garden si Piano Events Hall este potrivit atat ca restaurant pentru nunta, cat si ca restaurant pentru botez sau eveniment corporate. Piano Garden are o capacitate de maximum 120 de persoane si este recomandat pentru evenimente mai restranse. Acest salon de nunta imbina armonia pianului si armonia lumii naturale prin plantele integrate in design ca elemente decorative. Piano Events Hall are o capacitate de 220 de persoane si este alegerea ideala pentru un eveniment de anvergura. Design-ul acestuia se indeparteaza de conceptul de sera si se concentreaza pe transpunerea elementelor muzicale in decor.

Piano Garden

Piano Garden are o capacitate de maximum 130 de persoane si este recomandat pentru evenimente mai restranse. Acest salon de nunta imbina armonia pianului si armonia lumii naturale prin plantele integrate in design ca elemente decorative.

Adresa: Parterul Cubic Center.
Soseaua Pipera-Tunari Nr. 1B
Bucuresti

Ca salon de nunta in Bucuresti, Piano Ballroom se diferentiaza si prin cele doua camere puse la dispozitia mirilor sau familiei acestora. Decorate cu gust si amplasate in apropierea saloanelor, sunt locul ideal unde iti poti petrece noaptea dupa o seara frumoasa si lunga de dans.

 

Fie ca doriti sa organizati un eveniment important pentru viata personala, precum o nunta sau un botez, ori un eveniment de natura profesionala, precum un cocktail party sau o conferinta, echipa Piano Ballroom va sta la dispozitie. Saloanele elegante va vor asigura un cadru distins, iar preparatele deosebite din meniurile create de chef Petrisor Ghita va vor cuceri iremediabil papilele gustative. Amabilitatea si buna dispozitie a echipei Piano Ballroom vor transforma organizarea unui eveniment intr-o colaborare de succes. Va asteptam intrebarile in sectiunea de contact!

Piano Ballroom Baneasa

Piano Ballroom Baneasa este o locație situată în nordul Capitalei, care poate găzdui 240 locuri, orice tip de eveniment.

Adresa: Bd. Ion Ionescu de la Brad, Nr. 2D, Baneasa
Coordonate GPS: 44.496124,26.076469

WhatsApp
call