Saloane pentru nunta in Bucuresti

Piano Ballroom inseamna un salon de nunta ce se adreseaza unui public rafinat
O impletire intre pasiunea pentru estetic si pasiunea pentru lucrul bine facut, Piano Ballroom inseamna o locatie de nunta ce se adreseaza unui public rafinat, ce pretuieste calitatea mai presus de toate. Elementele decorative inspirate de clapele pianului, dar si bogatia de plante transforma saloanul in spatii in care artele – muzica si dansul, fotografia si gastronomia – sunt la ele acasa.
La parterul cladirii Cubic Center din Pipera, salonul Piano Events Hall este accesibil pentru clientii din Bucuresti, dar si din zonele conexe. Din saloan se poate iesi pe terasa, iar parcarea generoasa a cladirii va fi pusa la dispozitia invitatilor inainte si in timpul evenimentului. Salonul dotat cu videoproiector, astfel ca veti putea arata invitatilor fotografii din viata cuplului sau cu noul membru al familiei sau veti putea organiza seminarii, conferinte si alte evenimente corporate.

Piano Events Hall

Piano Events Hall are o capacitate de 260 de persoane si este alegerea ideala pentru un eveniment de anvergura. Design-ul acestuia se indeparteaza de conceptul de sera si se concentreaza pe transpunerea elementelor muzicale in decor.

Adresa: Parterul Cubic Center.
Soseaua Pipera-Tunari Nr. 1B
Bucuresti

Informatii GDPR
Politica de cookies
Politica de utilizare a siteului
call