Salon nuntă Pipera

Salon nuntă Pipera

 

 

Se spune că nimeni și nimic nu este perfect, însă atunci când vine vorba de cele mai importante evenimente din viața ta, n-ar trebui să se aplice aceeași regulă.  De aceea, am creat spațiul ideal pentru celebrări fără cusur: Piano Ballroom.

Concept

Atunci când ne-am hotărât să dăm naștere unui spațiu destinat evenimentelor cu adevărat importante, am pornit prin a studia cu atenție oamenii care vrem să ne treacă pragul. Vorbim despre un public rafinat, cunoscător al bunului gust, cu o pasiune aparte atât pentru detaliile estetice, cât și pentru calitate.

Așadar, am creat două saloane ce reușesc să întâmpine cu succes nevoile clienților noștri, oricât de exigente ar fi acestea. Piano Ballroom reprezintă împletirea armonioasă între pasiunea pentru estetic și pasiunea pentru lucrul bine făcut, reușind să exceleze în ambele.

Decor

Ne-am considerat dintotdeauna adepți ai artei frumosului, iar decorul saloanelor de nunta Piano servesc drept dovadă a acestui lucru. Am pornit de la elemente decorative inspirate de clapele pianului, ce se îmbină la fel de melodios ca notele muzicale pe partitură.

În același timp, ne-am dorit să aducem atingerea unui spațiu natural, astfel că din interiorul salonului nu lipsesc elementele verzi. Bogăția de plante oferă fundalul perfect pentru contopirea artelor prezente la fiecare eveniment găzduit de saloanele noastre: muzica, dansul, gastronomia și fotografia.

Un astfel de cadru, desprins parcă din basme, se completează perfect cu voi și invitații voștri.

Saloane

În funcție de numărul de invitați ce vă vor fi alături la unul dintre cele mai importante evenimente din viață, puteți opta între cele două saloane pe care vi le punem la dispoziție: Piano Events Hall și Piano Garden.

Piano Events Hall este salonul gândit pentru a găzdui evenimente ample, având o capacitate de până la 260 de persoane. Este alegerea ideală pentru o nuntă fastuoasă, oferind un cadru caracterizat de eleganță și rafinament. Designul acestei săli se concentrează, înainte de toate, pe transpunerea elementelor muzicale în decor, într-un mod subtil și natural.

Cel de-al doilea salon, Piano Garden, are o capacitate de până la 130 de persoane, fiind conceput pentru evenimente mai restrânse. Acesta este recomandat atât pentru botezuri, cât și pentru nunți organizate într-o notă mai intimă. În ceea ce privește decorul acestui spațiu, atenția se răsfrânge asupra îmbinării armonioase dintre detaliile muzicale specifice pianului și elementele lumii naturale.

Ambele saloane sunt situate la parterul clădirii Cubic Center din zona Pipera, fiin accesibile atât pentru clienții din București, cât și pentru cei din zonele conexe. În ceea ce privește accesul în saloanele de evenimente, acesta se face separat pentru fiecare dintre cele două spații. Astfel, în cazul evenimentelor organizate în paralel, se păstrează initimitatea pentre ambele celebrări.

Totodată, atât din Piano Garden, cât și din Piano Events Hall se poate ieși pe terasă, iar parcarea spațioasă a clădirii din zona Pipera va fi disponibilă pentru invitați înainte și în timpul desfășurării evenimentului.

Indiferent de salonul pentru care decideți să optați, suntem siguri că nunta, botezul sau orice alt eveniment important din viața voastră va fi celebrat impecabil, într-o atmosferă elegantă și armonioasă.

Ofertă

Într-un astfel de cadru festiv, serviciile nu pot fi altfel decât impecabile. Așadar, ofertele noastre au fost concepute pentru a mulțumi fiecare invitat prezent la cele mai importante evenimente din viața voastră.

Știm că varietatea, gustul și calitatea preparatelor sunt printre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de un eveniment, astfel că fiecare versiune de meniu este gândită împreună cu Chef Petrișor Ghiță, un maestru desăvârșit, ce ridică gătitul la nivel de artă. Cu o experiență de peste 20 de ani în bucătăria românească, dar și în cea internațională, fiecare preparat este gătit prin tehnici noi, toate având aceeași caracteristică de bază: calitatea ireproșabilă.

Fiecare dintre variantele de meniu este formată din opt tipuri de aperitive, un fel principal din pește și un fel principal din carne de porc, însoțit de o salată. De asemenea, meniurile conțin atât gustări și feluri principale cu carne, cât și fără, pentru invitații ce preferă preparatele vegetariene. Toate acestea sunt completate de tartine de întâmpinare și, desigur, mult așteptatul tort al evenimentului.

Din întreaga gamă de meniuri, două variante sunt recomandate pentru petrecerile de botez, celelalte fiind concepute pentru nunți, petreceri aniversare sau petreceri corporate. Fiecare versiune de meniu include open bar cu băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice, precum: vin alb, roșu și rosé, bere, votcă, whiskey, gin, lichior, vermouth, long drinks și cafea.

Prețurile meniurilor variază în funcție de versiunile și preparatele alese pentru evenimentul vostru. Mai multe detalii referitoare la acestea puteți vedea în secțiunea Oferta noastră existentă pe site.

Atât în salonul Piano Events Hall, cât și Piano Garden, vă stă la dispoziție un videoproiector, cu ajutorul căruia puteți adăuga o notă personală evenimentului, împărtășind cu cei prezenți fotografii din viața de cuplu, în cazul în care vorbim despre o nuntă, fotografii cu cel mic, în cazul în care are loc un botez, sau vă puteți folosi de el pentru organizarea de seminare, conferințe și alte evenimente corporate.

În calitate de salon de nuntă situat în zona Pipera, Piano Ballroom oferă un serviciu prin care se diferențiază de alte saloane de evenimente din București. Acesta constă în punerea la dispoziția mirilor și a familiei acestora a două camere amplasate în apropierea imediată a saloanelor. Fiind caracterizate de confortul oferit și un decor simplu, dar plin de gust, cele două camere reprezintă spațiul ideal pentru relaxare și odihnă după noaptea lungă în care ați sărbătorit alături de cei dragi.

Pachetul integral pentru o nuntă cuprinde

  • un event planner ce va fi alături de voi încă de la începutul căutărilor și vă va ajută să luați cele mai bune decizii pentru ca celebrarea evenimentului să fie una fără cusur;
  • parcare privată;
  • întâmpinarea invitaților cu covor roșu la intrare, pe acorduri de pian, pentru a-i introduce în atmosfera feerică a unei nopți de poveste;
  • tot ceea ce ține de aranjamentul salonului de nuntă: fețe de masă, șervete, scaune Chiavari, mese de cocktail, lumini arhitecturale, videoproiector, meniuri printate, aranjamente florale;
  • fruit bar și mix de fructe uscate;
  • șampanie de întâmpinare și tort;
  • hostess pentru 100 de persoane;
  • valet parking pentru 100 de persoane;
  • cameră personală dedicată mirilor.

Dacă îți surâde ideea unui eveniment la fel de armonios și elegant precum un cântec de pian, contactează-ne, iar noi ne luăm anagajamentul să fim alături de tine în călătoria spre evenimentul perfect, care să rămână memorabil atât pentru tine, cât și pentru fiecare dintre invitați.

Pentru a lua legătura cu unul dintre reprezentanții noștri sau pentru a ne adresa o întrebare, accesează secțiunea Contact și scrie-ne sau apelează-ne la numerele de telefon afișate.

Nunta pe acorduri de pian

Ziua nunții este de departe una dintre cele mai importante momente ale vieții. Nu puțini sunt cei care visează la această zi și își fac planuri referitoare la ea înca de la o vârstă fragedă. Perechea perfectă, rochia perfectă, invitații pe măsură, muzica, dansul, locul, fiecare detaliu capătă brusc o semnificație mult mai mare în ziua în care alegi să îți unești destinul cu cel al persoanei iubite.

Călătoria începe în momentul în care realizezi că dragostea pentru persoana ce-ți stă alături este atât de mare, încât simți nevoie să o arăți întregii lumi. Apare apoi inelul mult așteptat, binecuvântarea celor dragi, după care o sclipire aparte își face loc în ochii logodnicilor la gândul traseului pe care îl vor parcurge de aici înainte ținându-se de mână.

Urmează apoi decizia asupra datei: să nu fie prea frig, să nu fie prea cald, iar toți cei dragi să poată fi prezenți. Abia după stabilirea datei începe adevărata planificare: biserica, rochia, invitații, salonul de nuntă, meniul și așa mai departe. Acesta este momentul când intervenim noi, pentru a-ți spune că locația perfectă se află în Pipera, la parterul clădirii Cubic Centre.

Dacă îți surâde ideea unei nunți intime, cu un cerc mai restrâns de oameni dragi, Piano Garden este spațiul ideal pentru a-ți celebra dragostea și viața alături de persoana iubită. Aici vă așteaptă un decor armonios, în care natura se împletește cu elementele muzicale și acordurile încântătoare de pian.

Dacă preferi să petreci această seară într-un mod mai fastuos, având alături de tine cât mai mulți oameni ce și-au făcut simțită prezența de-a lungul vieții tale, Piano Events Hall este alegerea perfectă. Salonul de nuntă caracterizat de eleganță și rafinament oferă cadrul ideal în care tu poți scrie povestea unei nopți feerice, noaptea în care tu și partenerul tău ați celebrat iubirea.

Vom fi alături de tine încă de la început, oferindu-ți sprijinul nostru în a face cele mai bune alegeri pentru ca evenimentul să fie chiar mai frumos decât ți l-ai imaginat. Începând de la muzică și dans, până la gastronomie și fotografie, toate detaliile vor servi drept dovadă a calității ireproșabile ce ne caracterizează atunci când vine vorba de organizarea evenimentelor. Iubirea și arta se vor împleti într-un joc armonios, iar noaptea nunții tale va rămâne în memoria tuturor celor prezenți pentru o lungă perioadă de timp.

Indiferent de evenimentul pe care urmează să îl sărbătorești, alege să o faci într-un loc caracterizat de eleganță și calitate. Contactează-ne și hai să construim împreună evenimentul perfect la Piano Ballroom!

No Comments

Post A Comment

WhatsApp
call